Arissa Beading Glory : Sedia Menerima Tempahan Jahitan Manik
; Terima tempahan Sulaman Manik
By: Arissa Putri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Jun-2008 00:17 Email | Share | | Bookmark
Blouse yg diberi nafas baru

 
 
 
View all 4 photos...
Ni blouse saya yg diberi nafas baru.







Wednesday, 28-May-2008 18:38 Email | Share | | Bookmark
Rerantai untuk 2T

 
 
Ni baju tempahan dari 2T, nak pakai masa kenduri kahwin cuti sekolah nanti.



Thursday, 22-May-2008 04:05 Email | Share | | Bookmark
Rerantai

 

Assalamualaikum..wth

Dah lama tak update saya punya beading works kat fotopages ni. FYI, design ni saya tiru dari blogger fotopages jugak ..noramanik. Noramanik namakan Vee Passion Mil tapi saya nak namakan Rerantai ..sebab rupanya macam jalinan rantai

Anyway, thanks to noramanik for giving me the idea ... . Ingat nak ambik lagi satu idea dari noramanik nih .. harapnya noramanik tak murka ... minta ampun yea.



Tuesday, 20-May-2008 01:05 Email | Share | | Bookmark
Working on progress

 
 
Assalamualaikum..wth,

Sori la dah lama tak update blog ni ... Bz ngan a few project lain, project belajar memasak & mengecat rumah he he he ..

Tapi nak share kat sini ader 2 helai beading project yg in progress... target nak siapkan secepat mungkin .. Gambar a bit blur sbb guna camera dari handphone je ..


Thursday, 10-Apr-2008 02:04 Email | Share | | Bookmark
Manik beringan single & double dan manik piramid

 
 
 
View all 4 photos...
Tempahan dari classmate masa buat degree dulu ..3 pasang.. Empunya badan nak yg sesimple mungkin .. jangan glomour sgt pesan empunya badan



Baju ni member nak pakai masa kenduri adik ipar dia


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net