Automate your Marketing
with Womplify




 
Arissa Beading Glory : Sedia Menerima Tempahan Jahitan Manik
; Terima tempahan Sulaman Manik
By: Arissa Putri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Sep-2008 01:24 Email | Share | | Bookmark
Rosy Blooming.

 
Rosy Blooming ni untuk Zuha. Kombinasi labuci yang dibuat bunga rose dan manik tabur bagi sepadan dengan bunga pada kain. Harapnya Zuha suka laa..memandangkan dia ader hint nak manik tabur



Saturday, 13-Sep-2008 00:55 Email | Share | | Bookmark
Rerantai Untuk Nanie

 
Dah Lama tak update fotopages ni, agak kesibukkan munguruskan anak-anak berpuasa, tempahan manik, biskut raya utk diri sendiri dan lain-lain lagi . Lagipun kebanyakkan tempahan pattern sama- je, so takde mood nak update gambar.

Anyway, walaupun pattern ni patern lama tapi disebabkan saya suka ngan kombinasi warna manik ni so saya saje la nak share dengan pelawat fotopages saya ni pattern Rerantai ni.



Baju ni ditempah oleh nanie dari Kelana Jaya. Atas permintaan empunya baju, nak saya jahitkan pattern RERANTAI. Baju ni warnanya warna-warni & colour garang ... a bit pening nak make sure color jahitan manik ni timbul. Banyak kali jugak try jahit with a few colour combination untuk dapatkan kaler yang menyerlah. Harapnya Nanie suka la warna baju ni.


Thursday, 14-Aug-2008 09:28 Email | Share | | Bookmark
Manik Lalang Aleesha

 
 
Idea ni saya dapat dari LadyBeads N Needles House...Manik Lalang Cinoni.

Baju kebaya ni untuk my daugher, Aleesha. Walaupun baru utk 4 tahun ++, tapi dia ni mmg pandai bergaya. Beria-ria minta my mom jahitkan baju kebaya untuk dia. Kononnya nak macam baju mak sepupunya Cik Hani

Lepas my mom dah jahitkan, sibuk pulak suruh saya jahitkan manik kat baju dia..siap pilih sendiri manik-manik yg nak digunakan...pandai gak dia matching kan ngan baju. BIla saya dah separuh jalan jahit, bukan main lagi puji baju dia cantik




Monday, 4-Aug-2008 03:49 Email | Share | | Bookmark
Koleksi Jahitan Manik

Assalamualaikum..wth,

Dah lama tak update fotopages, a bit bz lately. Tak sempat nak upload gambar baru.

Kalau nak tgk gambar baru boleh la layari http://arissa-jahitanmanik.blogspot.com/

Chow dulu .. harap enjoy tgk jahitan manik saya... tapi semua jahitan simple-simple je


Monday, 16-Jun-2008 00:23 Email | Share | | Bookmark
Rerantai Sutera

 
 
Lagi koleksi rerantai



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net